CCE certificates
CCE d.o.o
Svetovanje in inženiring
Stegne 21c, SI 1000 Ljubljana
tel: +386 1 5837330
fax: +386 1 5111464
info@cce.si
© 2013 CCE, vse pravice pridržane
Oblikovanje Krearna
Tehnična izvedba Vikida

Rekonstrukcije

V star energetski objekt vpeljemo sistem daljinskega vodenja, zamenjamo obstoječe zaščite z novimi, jih povežemo s postajnim in daljinskim kontrolnim sistemom ter po potrebi obnovimo sistem pomožnega napajanja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imamo dolgoletne izkušnje z releji starejših generacij proizvajalcev, kot so ASEA, BBC (in kasneje ABB), Siemens, AREVA (s Cegelexom, Alsthomom, AEG ipd.). Zelo dobro poznamo tudi elektroenergetske sisteme v elektrarnah, industriji, v prenosu in distribuciji, zato je naš pristop k rekonstrukcijam sekundarnih sistemov v elektroenergetiki zelo pozoren in profesionalen.

 

Rekonstrukcije se lotimo s temeljitim pregledom obstoječih sistemov in dokumentacije, s kupci se pogovorimo o podrobnostih in jim po potrebi tudi svetujemo.

 

Pripravimo načrt rekonstrukcije, ki obsega:

ustrezno tehnično rešitev s finančno konstrukcijo,
z varnostnimi in strokovnimi predpisi usklajen opis posameznih korakov v procesu rekonstrukcije,časovni plan potrebnih del.
 

Rekonstrukcijo pripravimo na način, ki zagotavlja minimalni čas izklopa sistema iz omrežja. To pomeni, da se vsi koraki rekonstrukcije in vsa usklajevanja končajo pred zaustavitvijo sistema. Demontažo starega in montažo novega sistema tako opravimo v najkrajšem možnem času z dobro premišljenimi in vnaprej pripravljenimi koraki. Po montaži sistem temeljito preizkusimo in spustimo v pogon.