CCE certificates
CCE d.o.o
Svetovanje in inženiring
Stegne 21c, SI 1000 Ljubljana
tel: +386 1 5837330
fax: +386 1 5111464
info@cce.si
© 2013 CCE, vse pravice pridržane
Oblikovanje Krearna
Tehnična izvedba Vikida

Spuščanje v pogon svojih in tujih projektov

Za nami so desetletja izkušenj na področju spuščanja elektroenergetskih sistemov v pogon. Pri projektih, ki so potekali na kar petih različnih celinah, že več kot 20 let tesno sodelujemo z ABB-jem, veliko pa tudi s Siemensom in Alstomom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V pogon spuščamo zaščite generatorjev, daljnovodov, zbiralnic, transformatorjev, visokonapetostnih elektromotorjev, sinhronskih kompenzatorjev, kontrolne in merilne sisteme, sisteme daljinskega vodenja ter celotne transformatorske postaje do nivoja 800kV.

Ne le, da v pogon spuščamo svoje projekte, nudimo tudi pomoč tako pri zagonih velikih elektrarn kot transformatorskih postaj. V naši ponudbi je vodenje spuščanja v pogon in zagon sekundarne ali primarne opreme na ključ. Pri tem razpolagamo z lastno testno opremo.

 

Naše podjetje je usmerjeno v tujino, zato se lahko pri svojem delu sporazumevamo v angleškem, nemškem, španskem, italijanskem ali francoskem jeziku.

 

V okviru spuščanja v pogon izdelamo postopek preizkušanja s pripadajočimi testnimi protokoli, sekundarno preizkusimo zaščite, analiziramo in preizkusimo merilne transformatorje, preizkusimo primarno opremo na transformatorskih postajah, funkcionalno preizkusimo zaščitne, kontrolne in merilne sisteme, v obratovanje spuščamo transformatorske postaje vseh nivojev, opravimo dinamične teste in sinhronizacijo generatorjev do 1000MW, pripravimo načrte izvedenih del (PID) ter izdelamo poročila o preizkusih s pripadajočimi testnimi protokoli.

Naši inženirji delajo s programskimi orodji proizvajalcev ABB, Siemens, Alstom Grid, GE in SEL.