EN

NAŠ RAZVOJ

Leta 1990 so se štirje sodelavci iz tedanje Iskre Avtomatika odločili, da ustanovijo podjetje; rodil se je CCE, d.o.o. Prvi direktor je bil Goran Jovanović, ki je podjetje vodil skoraj 30 let. 

 

RAST PODJETJA 

Podjetje je od ustanovitve dalje vsako leto raslo in se uspešno razvijalo. Pomembna prelomnica se je zgodila v letih 1997 in 1998, ko smo v obdobju enega leta zaposlili kar pet novih sodelavcev. Od takrat se je rast števila zaposlenih približno ujemala z leti obstoja: ob deseti obletnici smo imeli deset, ob dvajseti pa 21 zaposlenih. 

  

Naša prva pisarna na 15 kvadratnih metrih je hitro postala pretesna, zato smo se vsakih nekaj let selili v večje prostore – vse do leta 2003, ko smo se odločili za nakup lastnih. Pet let kasneje smo jih z dokupom še povečali. 

  

Skokovita rast nam je prinesla tudi uvrstitev med najhitreje rastoča podjetja v Sloveniji. Od leta 2003 do leta 2006 smo bili štirikrat zapored gazela. V tem času smo pridobili tudi dva ISO certifikata: certifikat za sistem vodenja kakovosti ISO 9001 in certifikat za ravnanje z okoljem ISO 14001.